Online terapi er for alle uanset, hvor du befinder dig. Med online terapi kan det være lidt lettere at komme igang.

Der kan være mange årsager til at online terapi kan være noget for dig.
Det kan være du bor langt væk fra min praksis, føler det er svært eller utrygt at komme væk hjemmefra, eller måske føler du dig bare mere tryg ved at prøve terapi over nettet inden du møder op i min praksis. Uanset årsag, så har både jeg og de af mine klienter der har prøvet det, oplevet god effekt.

Online terapi bør ikke stå alene, og såfremt du har mulighed for at møde op, vil jeg da anbefale du gør dette også. For der er nogle teknikker, jeg benytter i mit arbejde, der ikke fungerer online. Men kan det ikke lade sig gøre at møde op, er det jo bedre at få den hjælp du nu kan online.

Hvad kræver online terapi?

Det eneste det kræver af dig er en computer, tablet eller smartphone, med en god internet forbindelse.

Rent teknisk benytter jeg forskellige platforme så det passer dig. Skype, Zoom, Teams er alle mulige og skal det være en krypteret videosamtale benytter jeg signal som du kan downloade til både Android og Iphone, desktop her

Rent lavpraktisk skal jeg bruge din mailadresse og så sender jeg et link til dig og inviterer dig på den måde til vores samtale. Det er nemt og let tilgængeligt.

Hvis du tænker, at online terapi kunne være noget for dig er du velkommen til at kontakte mig her via min hjemmeside eller på telefon 40 99 46 89.