Priser

Jeg mener at alle har ret til, at få den hjælp de søger.
Specielt når det gælder hjælp til, at opnå sine mål i livet. Om det er forbedret livskvalitet for dig selv eller i parforholdet, så SKAL det være muligt, at få hjælp uden at det skal koste en bondegård.

Derfor har jeg valgt at sænke mine priser fra 1 januar 2021.

Alle forløb starter med en opstartssamtale, hvor vi hilser på hinanden, og hvor jeg får indblik i din/jeres situation og motivation for at søge hjælp. I forlængelse af denne samtale kan vi aftale et længerevarende forløb, eller det kan aftales, at sessionerne bliver booket fra gang til gang. 

Opstartssamtalen er gratis.

Individuel terapi:
1 session á 60 min: 650 kr.
5x á 60 min 3.000
10x á 60 min 5.000

Parterapi:
1 session á 90 min: 1.000 kr.
5x á 90 min 4.500 kr.
10x á 90 min 8.000 kr.

Rabat:
Er du studerende eller ledig og ønsker et længerevarende forløb, kan vi aftale priser alt efter, hvor mange sessioner der ønskes. For enkelte sessioner er priserne:

Individuel terapi
1 session á 60 min: kr. 300,-

Parterapi (inkl. moms)
1 session á 90 min: kr. 575,-
NB. I skal begge være ledige/studerende

Betaling:
Betaling af en session skal ske inden sessionens start. Ved et forløb, sker betalingen ved indgåelse af aftalen. Det er også muligt at betale i rater, her kan vi aftale nærmere inden forløbets start.

Du kan betale med Mobilepay eller konto overførsel.

Afbud:
Hvis du bliver forhindret i at møde op til din tid, er du velkommen til at aflyse eller ændre tiden op til 12 timer inden din tid, uden beregning.
Ved udeblivelse eller for sent afbud/tidsændring, betales sessionens fulde pris.